18.9.10

Πρόταση στον Μουρίνιο να αναλάβει προσωρινά την εθνική Πορτογαλίας

Το... μπαλάκι στη διοίκηση της Ρεάλ πέταξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, αναφορικά με την πρόταση να αναλάβει προσωρινά την εθνική Πορτογαλίας, για τα δύο επερχόμενα ματς των προκριματικών του EURO 2012.
«Δεν θα αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου αν έλεγα όχι, αλλά δεν μπορώ να πω και ναι, γιατί είμαι προπονητής της Ρεάλ. Ανέθεσα στον πρόεδρο της ομοσπονδίας (σ.σ. Ζιλμπέρτο Μαντάιλ) την ευθύνη να προσπαθήσει να πείσει τη Ρεάλ. Από εκεί κι έπειτα, η απόφαση δεν εξαρτάται από μένα» τόνισε ο τεχνικός των Μαδριλένων, για να παραδεχθεί στη συνέχεια ότι το ενδεχόμενο να αναλάβει, έστω και προσωρινά, την εθνική Πορτογαλίας, δεν αντιμετωπίζεται με θετικό τρόπο από τον ισπανικό Τύπο. «Αν με ρωτήσετε αν τελικά θα συμβεί, πιστεύω πως όχι» συμπλήρωσε.

Πάντως, ο Μουρίνιο υπογράμμισε ότι για τον ίδιο αποτελεί όνειρο ζωής να κοουτσάρει την εθνική ομάδα της χώρας του και επισήμανε χαρακτηριστικά πως «... αν η Ρεάλ δώσει το "πράσινο φως", θα δούλευα δωρεάν στην εθνική. Δόξα τω Θεώ, δεν μου λείπει η φήμη, ούτε τα χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.