20.9.10

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης κατηγορούμενος για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων

   Ελεύθερος μετά την απολογία του στον Ειαγγελέα, αφέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, το όνομα του οποίου ενεπλάκη μετά από καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του γκολκίπερ των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή, καθώς διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

    Ο συνήγορος του κ. Κομπότη, υποστήριξε στην Εισαγγελία Τρικάλων ότι «...όλα αυτά είναι αθλιότητες. Η μήνυση στερείται κάθε νομικής και ουσιαστικής θεμελίωσης. Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κ. Κομπότης δεν συνελήφθη από το Σάββατο, όταν ήταν στην πόλη των Τρικάλων και αυτό συνέβη λίγο πριν από τον αγώνα».

    «...Δεν θέλω να ακούω τη λέξη δωροδοκία. Είδατε την απόφαση του εισαγγελέα, εγώ δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω», είπε ο κ. Κομπότης την αναχωρησή του από την Εισαγγελία.

    Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων και ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξίδας, κατήγγειλαν το απόγευμα του Σαββάτου στο αστυνομικό τμήμα ότι 33χρονος, με τον οποίο ο Πουρής γνωρίζεται απο 10ετίας και ο οποίος διαμένει στη Λιβαδειά τηλεφώνησε τρεις φορές στον τερματοφύλακα, από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5.30 το απόγευμα, ως εκπρόσωπος του προέδρου του Λεβαδειακού και του πρότεινε να δεχτεί ποσό 20.000 ευρώ, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία, ο μεσάζων είπε στον ποδοσφαιριστή πως αν είχει πρόβλημα με την ομάδα λόγω της μειωμένης απόδοσης, που θα παρουσιάσει, θα του έκαναν συμβόλαιο, το οποίο θα του εξασφάλιζε μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

    Ο κ. Κομπότης από την πλευρά του υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του προέδρου των Τρικάλων και του τερματοφύλακα, βάσει της οποίας συνελήφθησαν και οι δύο μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά, απαλλάχθηκαν -για την συγκεκριμένη υπόθεση- με το σκεπτικό ότι η μήνυση του προέδρου του Λεβαδειακού είχε χαρακτήρα αντιπερισπασμού.

    Ο τερματοφύλακας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας των Τρικάλων κρατήθηκε, επειδή σε βάρος του εκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για άλλη υπόθεση, αγορανομικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.