9.9.10

Παναθηναϊκός: Και πάλι πολυμετοχικός με πρόεδρο τον Ν. Πατέρα

Ο Νίκος Πατέρας θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως προέκυψε από τη συνάντηση των Ανδρέα Βγενόπουλου και Νίκου Πατέρα με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» εταιρείας, Γιάννη Βαρδινογιάννη, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Όπως διευκρινίστηκε αμέσως μετά τη συνάντηση, δεν έγινε δεκτό από τους κ. Βγενόπουλο και Πατέρα η δωρεά του 25% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, επισημάνθηκε δε ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει το καλοκαίρι, οπότε οι δύο άνδρες θα πάρουν το ποσοστό αυτό μέσω της αύξησης του μετοχικού πακέτου τους.

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μία νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Πατέρας και Βγενόπουλος, διευκρίνισαν όλα τα σημεία με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Πατέρας, η δωρεά δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της περιόδου. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με συμμετοχή όλων. Ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας» τόνισε ο Ανδρέας Βγενόπουλος με το τέλος της συνάντησης.

Από την πλευρά του ο κ. Πατέρας είπε: «Είχαμε μία τετράωρη συνάντηση. Λύσαμε τις παρεξηγήσεις που υπήρχαν και προχωράμε ενωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού».

Οι εξελείξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι ραγδαίες σε όλα τα μέτωπα. Οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας "έπιασαν αμέσως δουλειά". Ο Κώστας Αντωνίου επέστρεψε στην ΠΑΕ αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού διευθυντή στο τμήμα. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα αποτελέσει παρελθόν ο νυν τεχνικός διευθυντής της εταιρείας, Κάρλος Φρέιτας.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος γνωστοποίησε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αυτονόητη η παραίτησή μου. Εύχομαι την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού, όπως την αξίζει η ιστορία και ο κόσμος του, με αγωνιστικές επιτυχίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την εξυγίανση του αθλήματος και την αντιμετώπιση της βίας», αναφέρει στην ανακοίνωση ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.