28.9.10

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Τρικάλων - Λάρισας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο νομό Τρικάλων, από ένα τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, στην Ε.Ο. Τρικάλων -Λάρισας.


Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, στο 39ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λάρισας -Τρικάλων, Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε 44χρονος κάτοικος Τρικάλων και κατευθυνόταν από Τρίκαλα προς Λάρισα, συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία κατευθυνόταν από Λάρισα προς Τρίκαλα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα επτά άτομα και να τραυματιστεί ελαφρά μια 32χρονη.

Τα στοιχεία κάνουν λόγο πως στο ένα επιβατικό αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα, πατέρας, μητέρα, δύο νήπια και η νύφη του οδηγού, και στο άλλο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας.

Εκτός οδοστρώματος από τη σύγκρουση βρέθηκε και το φορτηγό της μοιραίας σύγκρουσης.

Ο απολογισμός ήταν τρομακτικός από τη σύγκρουση όπου ξεκληρίστηκε μια οικογένεια από την Φαρκαδόνα και μια παρέα νεαρών από τα Τρίκαλα. Ειδικότερα, από το πρώτο όχημα έχουν ανασυρθεί νεκροί ο οδηγός, η νύφη του και τα δύο ανήλικα παιδιά 18 μηνών και 4,5 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού. Και από το δεύτερο αυτοκίνητο τρία άτομα, 40, 24 και 26 ετών.

Στο σημείο που έγινε το τραγικό συμβάν διακόπηκε για αρκετές ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων ενώ βρέθηκαν αμέσως Πυροσβεστικές δυνάμεις με το έργο των Πυροσβεστών να συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν για αρκετή ώρα από παράδρομους, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται κανονικά.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η σύζυγος του 44χρονου, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση έχει μεταφερθεί ο οδηγός του φορτηγού που είναι αυτός που θα διαφωτίσει τις συνθήκες της τραγωδίας. Οι θανόντες θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.