11.9.10

Συνέντευξη του Φάνη Γκέκα για την απόφαση του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα - Πρωτοβουλία Πιλάβιου

Ο Φάνης Γκέκας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra». Ο Λαρισαίος επιθετικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, δεν αποκάλυψε επί της ουσίας τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη επιλογή, έσπευσε όμως να διευκρινίσει ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Φερνάντο Σάντος.


«Την απόφαση την είχα πάρει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν μπορούσα να πω κάτι πριν το Μουντιάλ, γιατί θα γίνονταν χειρότερα τα πράγματα. Από τη στιγμή που δεν άλλαξαν κάποια πράγματα, έκρινα πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Το πρόβλημα υπήρχε και πριν τελειώσει η συνεργασία με τον κύριο Ρεχάγκελ» είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος άσος και πρόσθεσε: «Δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι. Και επί Ρεχάγκελ δεν έπαιζα πολλές φορές, όπως και στις ομάδες μου, αλλά δεν προκαλούσα πρόβλημα. Ο προπονητής αποφασίζει κι εκείνος κρίνει. Εξήγησα τους λόγους στους ανθρώπους της ΕΠΟ και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτούς. Μίλησα με τον κύριο Φύσσα κι αυτός είναι αρμόδιος να ενημερώσει τους πάντες. Το μόνο κακό που έκανα ήταν ότι δεν ενημέρωσα τον κύριο Σάντος. Έμεινα στην Κροατία κι έφυγα από εκεί μετά τον αγώνα, ενώ την απόφαση την ανακοίνωσα χθες. Θα ήθελα να μιλήσω με τον κύριο Σάντος, δεν φταίει αυτός σε τίποτα».

Οσον αφορά στην φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την «επιρροή» του Κώστα Κατσουράνη στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας, ο Γκέκας ήταν λακωνικός: «Αυτό το όνομα δεν ξέρω ποιος το έβγαλε. Δεν θα πω όνομα και δεν θα εκθέσω κανέναν στην Εθνική».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Γκέκας είπε πως «αν θα αλλάξουν κάποια πράγματα, είμαι σε θέση να βοηθήσω και πάλι την εθνική. Είναι αυτονόητο ότι μπορεί να γυρίσω όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές, αν λυθούν κάποια προβλήματα», ενώ, σχολιάζοντας τις αιχμηρές δηλώσεις του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, τόνισε: «Είμαι πέντε χρόνια στην εθνική, η Πολιτεία τα τελευταία χρόνια είχε πολλά προβλήματα με την ΕΠΟ και βγήκε τώρα να σχολιάσει όσα έγιναν. Τόσα χρόνια δεν βγήκε να βοηθήσει την εθνική».


Πρωτοβουλία Πιλάβιου

Η ανακοίνωση του Φάνη Γκέκα ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα και οι φήμες ότι στο εσωτερικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μαίνεται «εμφύλιος» πόλεμος, ανάγκασε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, να αναλάβει πυροσβεστικό ρόλο, πριν η «φωτιά» κατακάψει τα πάντα...

Ετσι την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, ο τιμ μάνατζερ, Τάκης Φύσσας, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, θα συναντηθούν με τους τρεις αρχηγούς της εθνικής, Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη και Γιούρκα Σεϊταρίδη, για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της γαλανόλευκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.