24.9.10

Με προβλήματα και απρόοπτα η πρώτη βραδιά του διαγωνισμού Eurovoice - Αποχώρησε live η Αναστέζια


Με οργανωτικά προβλήματα κύλησε χθες η πρώτη βραδιά του πρωτότυπου πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού Eurovoice, στον χώρο του "Αθηνών Αρένα".


Τόσο τo ζεστό χειροκρότημα, με το οποίο υποδέχθηκαν τον Έλληνα διαγωνιζόμενο Γιώργο Τεντζεράκη, ο οποίος τραγούδησε πρώτος, όσο και οι καλές εμφανίσεις των 10 από τους 33 διαγωνιζόμενους από διάφορες χώρες της Ευρώπης- και όχι μόνον- δεν φάνηκαν αρκετά για να ικανοποιήσουν τους θεατές, οι οποίοι έφυγαν απογοητευμένοι από τον χώρο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

 Είχαν, ήδη, προηγηθεί η αλλαγή του χώρου παρουσίασης (ο διαγωνισμός επρόκειτο να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ) και η αποχώρηση του Σάκη Ρουβά.

Την αποχώρηση -για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους- του Έλληνα σταρ λίγα 24ωρα νωρίτερα, διαδέχθηκε η live "απόσυρση" της πολυδιαφημισμένης συμμετοχής της Αναστέζια, ηλεκτρίζοντας ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στο "Αθηνών Αρένα". Η σταρ της ποπ εμφανίσθηκε στη σκηνή και επικαλούμενη "βλάβη", που της προκάλεσαν στη φωνή τα εφέ καπνού στην πίστα, δήλωσε αδυναμία να τραγουδήσει -επέμεινε, δε, ότι η απόφαση δεν ήταν δική της, αλλά του γιατρού της- και με περίλυπο ύφος αποχώρησε αφήνοντας εμβρόντητους τους θεατές.

Αμήχανοι οι οικοδεσπότες, Πάμελα Άντερσον και Έρικ Σερρά (επικεφαλής των διοργανωτών), μετά το τέλος της παρουσίασης των 10 πρώτων συμμετοχών του διαγωνισμού, επιχείρησαν να διασκεδάσουν την καχυποψία των θεατών διαβεβαιώνοντας πως η σημερινή, δεύτερη βραδιά, με την παρουσίαση των υπολοίπων συμμετοχών, όχι μόνο θα κυλήσει χωρίς απρόοπτα, αλλά και πως ο Ενρίκε Ιγκλέσιας θα εμφανιστεί κανονικά.

Η μετάδοση των δύο βραδιών στο "Αθηνών Αρένα" γίνεται από τον χορηγό επικοινωνίας της διοργάνωσης, την τηλεόραση του ANT1, και οι θεατές μπορούν να ψηφίσουν το τραγούδι που τους άρεσε περισσότερο με γραπτό μήνυμα μέσω κινητών τηλεφώνων (SMS), ή μέσω της ιστοσελίδας eurovoice.tv .

Το έπαθλο για τον νικητή είναι 100.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.