13.10.10

Στάσεις εργασίας και απεργία στον ΟΣΕ 13 και 14 Οκτωβρίου - Προβλήματα και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Υπολειτουργεί έως και την Παρασκευή ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την εξυγίανση και ανάπτυξη του ΟΣΕ
.
Συγκεκριμένα για σήμερα Τετάρτη έχει εξαγγείλει τρεις 3ωρες στάσεις εργασίας η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν δεκάδες δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

Αύριο Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο και δεν θα κινηθεί κανένα τρένο, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στο επίμαχο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή. Η απεργία της Πέμπτης αναμένεται να επηρεάσει και τα δρομολόγια της Παρασκευής.

Αμφίβολο είναι αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει για την Κυριακή, 17 του μηνός, οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, καθώς η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει προσφύγει στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.