27.10.10

Πέθανε ο Πολ το χταπόδι

Έγινε γνωστός από τις «προβλέψεις» που έκανε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού που διεξήχθη στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, αλλά δυστυχώς από σήμερα δεν βρίσκεται κοντά μας.
Ο λόγος για τον Πολ το χταπόδι, που το περασμένο καλοκαίρι μας άφησε όλους «άφωνους» με τις ικανότητες... μέντιουμ που τον διέκριναν.

Όπως ανακοινώθηκε από το ενυδρείο όπου ζούσε στη Γερμανία, το γνωστό σε όλους μας μαλάκιο κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας άφησε την τελευταία του πνοή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πολ κατά τη διάρκεια του περασμένου Μουντιάλ είχε ποσοστό επιτυχίας 6 στα 6 στις προβλέψεις, με σημαντικότερη όλων αυτή του τελικού της διοργάνωσης, όπου οι Ισπανοί επικράτησαν της Ολλανδίας με 1-0 και έτσι έγιναν για πρώτη φορά στην ιστορία τους παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Πάντως, το διάσημο ασπόνδυλο δεν ήταν αγαπητό σε όλους. Πολλοί ήταν αυτοί που έπεσαν «θύματά» του, που θα ήθελαν να δουν το χταπόδι σε κάποια... γαστρονομική δημιουργία. Άλλοι μάλιστα πρόσφεραν σημαντικά ποσά για την απόκτησή του, αλλά η αλυσίδα Sealife που είχε στην κατοχή της τον Πολ, αρνούνταν τη μετακίνησή του με δικαιολογία την ηλικία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.