1.10.10

Γιουρόπα Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ήττες για ΑΕΚ, Άρη

Μία νίκη και δύο ήττες ήταν ο χθεσινός απολογισμός των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.


Την πρώτη νίκη του στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε ο ΠΑΟΚ, καταβάλοντας στην Τούμπα την αντίσταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0. Το "χρυσό" γκολ για τον "Δικέφαλο" του Βορρά σημείωσε ο Ίβιτς στο 55΄.

Αντιθέτως, ΆΕΚ και Άρης ηττήθηκαν εκτός έδρας, κόντρα στη Ζενίτ και τη Ρόζενμποργκ αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, η ΆΕΚ ηττήθηκε με "κάτω τα χέρια", από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Η ρωσική ομάδα επικράτησε 4-2 και παραμένει στην κορυφή του 7ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, με 6 βαθμούς μετά από δύο αγώνες. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χούμποτσαν (1΄), Μπρούνο Αλβες (13΄) και Λάζοβιτς (42΄πεν., 57΄), ενώ για την Ενωση σκόραραν οι Λυμπερόπουλος (37΄) και Καφές (83΄πεν.).

Επίσης, την ήττα γνώρισε και ο Άρης, που πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, από τη Ρόζενμποργκ με 2-1, αποτέλεσμα που έβαλε για τα καλά τους Νορβηγούς στο παιχνίδι της πρόκρισης, μετά την ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Λεβερκούζεν (1-1). Ο Μόλντσκρεντ στο 37΄ και ο Πρίτσα στο 67΄ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Τροντχάιμ, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Ρουίς (43΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.