14.11.10

Σούπερ Λίγκα (10η αγωνιστική): Τα αποτελέσματα των αγώνων 13 Νοεμβρίου

Ο τραγικός Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να περάσει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, μετά την διακοπή του αγώνα Εργοτέλης-Ολυμπιακός.
Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, οι "πράσινοι" παραχώρησαν στο ΟΑΚΑ ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Λάρισα.

Σκοράροντας από ένα γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα με 2-1 την ΑΕΚ στο ντέρμπι των "Δικέφαλων".

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 1-0, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής.

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και πρώτο στην φυσική έδρα της, η Κέρκυρα δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, καθώς παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Ξάνθη.

Τέλος, στο "Παγκρήτιο" Στάδιο, παίχτηκε μόνο ένα ημίχρονο μεταξύ Εργοτέλη και Ολυμπιακού, παρά την προσπάθεια των συνεργείων να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε. Το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά ήταν 0-0.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα γνωστοποιεί ότι η συνέχεια του αγώνα δεν θα διεξαχθεί αύριο "καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δε συναινεί στη διεξαγωγή του αύριο, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.