26.11.10

Σούπερ Λίγκα (12η αγωνιστική): Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις 27 και 28 Νοεμβρίου

Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων από τους αγώνες της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Η «Ενωση» θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου και η ψυχολογία της ενισχύθηκε μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νάτσο Σκόκο. Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στην ενδεκάδα τους τραυματίες Σάχα και Μπλάνκο.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη, ώστε να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, αλλά και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα δυσαρεστήσει τους Πειραιώτες, οι οποίοι, πάντως, θα παίξουν με σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιο, Μπράβο και Τοροσίδη, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει μόνο για τη νίκη στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα, με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Αρης στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ φαβορί για τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο.

Τέλος σημαντικό είναι και το παιχνίδι στο Βόλο μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και της Καβάλας.

Συνοπτικά οι αγώνες της 12ης ημέρας:

ΣΑΒΒΑΤΟ
17:15 Πανσερραϊκός-Αρης (Δημ. στάδιο Σερρών) NOVA
17:15 Εργοτέλης-ΑΕΛ (Παγκρήτιο στάδιο) NOVA
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (ΟΑΚΑ) NOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (Πανθεσσαλικό στάδιο) NOVA
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (Τρίπολη)
15:00 Πανιώνιος-Ηρακλής (Νέα Σμύρνη) NOVA
17:15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Τούμπα) NOVA
19:30 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (ΕΑΚ Κέρκυρας) NOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.