14.11.10

''Έρχονται νέα επώδυνα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές'', απάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ

 Το εκλογικό του δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, άσκησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς.
 "Σήμερα, μπροστά στις κάλπες, υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια. Το ψηφοδέλτιο της κυβέρνησης για το Μνημόνιο και τα νέα μέτρα που ετοιμάζουν και το ψηφοδέλτιο της ελπίδας, που ανοίγει δρόμους και προοπτικές για ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή", δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, και πρόσθεσε:

 "Το παντοδύναμο μήνυμα του ελληνικού λαού, από τη Δευτέρα, για αλλαγή πορείας της κυβέρνησης, κανείς δεν θα μπορέσει να υποκριθεί και να πει ότι δεν το είδε, δεν το άκουσε και δεν το κατάλαβε".

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, κληθείς να σχολιάσει όσα είπε ο κ. Παπανδρέου στις διαδοχικές συσκέψεις του με μέλη της κυβέρνησης, τόνισε ότι δεν κατάλαβε το μήνυμα της πρώτης Κυριακής.

Ειδικότερα, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Παπανδρέου με τις δηλώσεις του επέλεξε και πάλι τη συσκότιση και τη συγκάλυψη της πραγματικότητας.

Ο Πρωθυπουργός κρύβει από τον ελληνικό λαό ότι η πολιτική του απέτυχε και ότι η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να πάρει νέα επώδυνα μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές.

Επιπλέον, με τις διαδοχικές συσκέψεις με τους υπουργούς του, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το γεγονός ότι επιλέγει να είναι απών, σε ταξίδια στο εξωτερικό, όλο το κρίσιμο χρονικό διάστημα μετά τις εκλογές και μέχρι τα τέλη του μηνός.

Απ’ ό, τι φαίνεται ο κ. Παπανδρέου δεν κατάλαβε το μήνυμα της πρώτης Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.