3.11.10

Αναστολή της αλληλογραφίας προς το εξωτερικό μετά τον εντοπισμό και άλλων "ύποπτων" πακέτων

"Κόκκινο συναγερμό" έχει σημάνει η αστυνομία μετά τον εντοπισμό και άλλων "ύποπτων" πακέτων. Την αναστολή των ταχυδρομικών μεταφορών δεμάτων προς το εξωτερικό για 48 ώρες αποφάσισε αργά το βράδυ η ΥΠΑ μετά από εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ.


Έκρηξη παγιδευμένου πακέτου σημειώθηκε χθες στην πρεσβεία της Ρωσίας, ενώ ελεγχόμενη έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα και στην πρεσβεία της Ελβετίας από πακέτο-βόμβα, το οποίο είχε φτάσει εκεί μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ελεγχόμενες εκρήξεις σε παρόμοια δέματα έχουν γίνει στην πρεσβεία της Βουλγαρίας και του Παναμά, στη Βουλή και στην εταιρεία ταχυμεταφορών "Γενική Ταχυδρομική" στη διασταύρωση των οδών Ριζάρη και Γεωργίου.

Ελεγχόμενη έκρηξη πραγματοποίησε η αστυνομία σε δύο ύποπτους φακέλους στον αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος". Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι φάκελοι ήταν παγιδευμένοι, όπως και οι υπόλοιποι, και ο ένας προοριζόταν για τη Γιουροπόλ στη Χάγη και άλλη για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Στο μεταξύ, αύριο το πρωί θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι για τρομοκρατία που συνελήφθησαν μετά την αποστολή δεμάτων-βομβών σε πρεσβείες.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη εις βάρος του 22χρονου Παναγιώτη Αργυρού και του 24χρονου Γεράσιμου Τσάκαλου για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα.

Σήμερα, ο Παναγιώτης Αργυρού κρίθηκε προφυλακιστέος για τη συμμετοχή του στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Ο 22χρονος οδηγήθηκε, σήμερα, ενώπιον του εφέτη-ανακριτή που ερευνά την υπόθεση των "Πυρήνων". Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, προμήθειας κατοχής και κατασκευής εκρηκτικών υλών, καθώς και για εκρήξεις στο γραφείο της κ. Κατσέλη στο Κολωνάκι, στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη και στα γραφεία του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.