13.12.10

Απεργίες σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου

Με απεργίες και στάσεις εργασίας αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και τις περικοπές στις ΔΕΚΟ.


Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν εξαγγείλει και σήμερα στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί, έως τις 5 το απόγευμα, ενώ δεν αποκλείουν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Από σήμερα, Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα ξεκινούν επαναλαμβανόμενες 24ώρες απεργίες, ενώ για την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 του μηνός, η ΟΤΟΕ έχει εξαγγείλει 48ωρη απεργία.

Για την Τρίτη, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ εξήγγειλαν παναττική στάση εργασίας, από τις 12 μέχρι τις 3 το απόγευμα και συλλαλητήριο στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα, ενώ την Τετάρτη έχει κηρυχθεί γενική απεργία.

Την Τρίτη σχεδόν θα ακινητοποιηθούν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, εξαιτίας των στάσεων εργασίας, σε διαφορετικές ώρες, που έχουν εξαγγείλει τα σωματεία στον ΟΣΕ.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα και ο Προαστιακός την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, ημέρα της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, καθώς και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, λόγω των δύο 24ωρων απεργιών που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.