6.8.10

Το λιμάνι της Γαύδου απέκλεισαν οι κάτοικοι του

To λιμάνι της Γαύδου απέκλεισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι του ακριτικού νησιού που διαμαρτύρονται για τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό του νησιού.

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Έβαλντ Λίνεν

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο Εβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός συναντήθηκε πριν από λίγο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρη

Με Φενερμπαχτσέ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ


Την τουρκική Φενερμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19 Αυγούστου στην Τούμπα, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα στην Κωνσταντινούπολη.

Αρης: Δύσκολη πρόκριση

Περιπετειώδη πρόκριση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Αρης. Ο "περίπατος" που περίμεναν κάποιοι μετά το 2-1 στην Πολωνία επί της Γιαγκελόνια παραλίγο να μετατραπεί σε "εφιάλτη" στη ρεβάνς του "Κλεάνθης Βικελίδης", ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τους Πολωνούς και θα βρίσκονται στην αυριανή κλήρωση της επόμενης φάσης.

Ολυμπιακός: Αποκλεισμός σοκ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Εκτός Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε 1-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον αγώνα ρεβάνς που έγινε στο Ισραήλ. Η νίκη των "ερυθρόλευκων" στο πρώτο ματς με 2-1 δεν αποδείχθηκε ικανή για να στείλει τους Πειραιώτες στην κλήρωση των πλέι οφ κι έτσι από πολύ νωρίς η ελληνική ομάδα "μετράει" την πρώτη σημαντική αποτυχία της στη νέα περίοδο.

4.8.10

Τί πρέπει να προσέχουμε στην χρήση των καρτών ανάληψης και των πιστωτικών καρτών

Μεγάλη αύξηση γνωρίζει τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδιαίτερα τον Αύγουστο η χρήση του πλαστικού χρήματος και ειδικότερα η χρήση των καρτών ανάληψης και των πιστωτικών καρτών.

ΔΕΗ: Η τρόικα απαιτεί απελευθέρωση της ενεργειακής αγοράς - Η ΓΕΝΟΠ απειλεί για απεργίες και μπλακ άουτ

Διαμάχες «υψηλής τάσης» καταγράφονται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, με «μήλον της έριδος» τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ.

2.825 εκπαιδευτικοί διορίζονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση


Δύο χιλιάδες οκτακόσιοι είκοσι πέντε (2.825) εκπαιδευτικοί διορίζονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με αποψινή ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και με βάση τις εγκυκλίους του.

Επανασύνδεση καρτοκινητών που δεν δηλώθηκαν έως τις 30 Ιανουαρίου 2011

Έστω και την τελευταία στιγμή, οι κάτοχοι καρτοκινητών τηλεφώνων, έσπευσαν μαζικά να το δηλώσουν στα καταστήματα και τα σημεία πρόσβασης που είχαν ορίσει οι εταιρίες, σύμφωνα με τη διαδικασία της ταυτοποίησης, όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος.

1.8.10

Αναστολή της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης

Αναστέλλεται η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων όλης της χώρας. Η πρόταση εγκρίθηκε με οριακή πλειοψηφία στην έκτακτη γενική συνέλευση του κλάδου, η οποία διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες.

Όλα τα κινητά τηλέφωνα θα λειτουργούν με τον ίδιο κοινό φορτιστή από το 2011

Τα κινητά τηλέφωνα που θα πωλούνται στην ΕΕ από την αρχή του 2011 θα πρέπει να λειτουργούν όλα με τον ίδιο κοινό φορτιστή, ανακοίνωσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διαβουλεύσεις για αναστολή της απεργίας των Ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης

Έντονο παρασκήνιο, με ενδεχόμενες άμεσες θετικές επιπτώσεις στην κατεύθυνση αναστολής της απεργίας των Ιδιοκτητών Φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες το απογευμα, σε μια προσπάθεια να αρθούν οι δυσμενείς συνέπειες που έχει προκαλέσει η απεργία στην κοινωνία και την οικονομία γενικότερα.

Κύμα εξόδου των αδειούχων του Αυγούστου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο κύμα της εξόδου από το "κλείνον άστυ" των αδειούχων του Αυγούστου, παρά τις δυσκολίες, που έχει προκαλέσει η απεργία των φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης και τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε καύσιμα.

Διακόπτεται η κυκλοφορία του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) στο τμήμα Αττική-Φάληρο

Διακόπτεται η κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο τμήμα Αττική-Φάληρο, από Σάββατο 31 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 9 Αυγούστου, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την συγχώνευση Olympic Αir - Aegean

Την έναρξη έρευνας σχετικά με την προτεινόμενη συγχώνευση της Olympic Air με την Aegean Airlines, με βάση τον κοινοτικό κανονισμό για τις συγκεντρώσεις της ΕΕ, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον χαμό των πιλότων του ελικοπτέρου "Αpache" - Βαρύ το κλίμα στις κηδείες τους

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις κηρύχθηκε με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο "Αpache" στα Μέγαρα, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο επίλεκτα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού.