3.9.10

Τί προβλέπει ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος (τα πρόστιμα και άλλες λεπτομέρειες)

   Στην προλήψη και τη μείωση του καπνίσματος κατά 20% τα επόμενα τρία χρόνια, στοχεύει κυρίως η απαγόρευση του καπνίσματος, που ξεκίνησε σήμερα στην Ελλάδα. Οι πρώτες αντιδράσεις, πάντως, σε έναν κόσμο, όπου πρέπει όλοι μαζί να ζήσουν ... αγαπημένοι, ήταν, αν μη τι άλλο, ευρηματικές...

Μουντομπάσκετ 2010: Ελλάδα - Ρωσία 69-73 ( Η Ισπανία αντίπαλος στους «16»)

Με απολογισμό τρεις νίκες - δύο ήττες και στην τρίτη θέση του Γ' ομίλου (Αγκυρα), ολοκλήρωσε η εθνική Ελλάδας τις υποχρεώσεις της στην Α' φάση του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

1.9.10

Ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων - Τί προβλέπει ο Νόμος και ποιά η διαδικασία ένταξης

Έτοιμες είναι οι τράπεζες να εξυπηρετήσουν και να συνεργαστούν με τους πελάτες τους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Νόμο περί "Ρύθμισης οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων" καθώς ολοκληρώθηκε η σχετική προετοιμασία των αρμόδιων τραπεζικών υπηρεσιών.

Απόφοιτοι των ιδιωτικών κολλεγίων και ΙΕΚ θα μπορούν να σπουδάσουν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Τη δυνατότητα να σπουδάσουν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα οι απόφοιτοι των ιδιωτικών κολλεγίων και ΙΕΚ, προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για την ανάπτυξη της δια βίου μάθησης που συζητείται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Καθολική απαγόρευση καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από σήμερα

Καρεκλάκι στο πεζοδρόμιο έξω από κατάστημα πώλησης καφέ, τασάκι και το πακέτο με τα τσιγάρα ανά χείρας. Η νεαρή εργαζόμενη, διαβάζοντας τα μηνύματα στο κινητό της καπνίζει έξω από το μαγαζί.

Μουντομπάσκετ 2010: Ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Τουρκία ( Αποτελέσματα και βαθμολογία)

Την πρώτη ήττα της γνώρισε η Εθνική στο Μουντομπάσκετ, 76-65, από την "οικοδέσποινα" Τουρκία στην "Άνκαρα Αρένα", η οποία πήρε «φωτιά» από 11 χιλιάδες φιλάθλους της γειτονικής χώρας. Οι Έλληνες διεθνείς πάλεψαν, έμειναν μέσα στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο, αλλά τα τελευταία λεπτά της 3ης περιόδου ήταν καταστροφικά.

31.8.10

Μουντομπάσκετ 2010: Σήμερα το ντέρμπι Ελλάδα - Τουρκία (Χθεσινά αποτελέσματα)

Με «φόντο» την κορυφή του Γ' ομίλου η αήττητη -μέχρι στιγμής- Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τρίτη (21:00) στην Άγκυρα την «οικοδέσποινα» του φετινού Μουντομπάσκετ Τουρκία.