25.2.10

Ο Σισέ εκτός Εθνικής Γαλλίας

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν συμπεριλαμβάνεται στους 24 παίκτες, τους οποίους κάλεσε ο Ραϊμόν Ντομενέκ στην προεπιλογή της Εθνικής Γαλλίας για τον φιλικό της προσεχούς Τετάρτης με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία στο «Σταντ ντε Φρανς». Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε σήμερα τους «εκλεκτούς» του γι΄ αυτήν την αναμέτρηση, χωρίς ωστόσο να απευθύνει πρόσκληση στον επιθετικό του Παναθηναϊκού.
Η προεπιλογή της Εθνικής Γαλλίας:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
Σεντρίκ Καρασό (Μπορντό), Ούγκο Γιορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αλί Σισόκο (Λιόν), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζουλιάν Εσκουντέ (Σεβίλη), Ροντ Φανί (Ρεν), Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ (Λιόν), Μικαέλ Σιανί (Μπορντό), Αντίλ Ραμί (Λιλ).
ΜΕΣΟΙ: Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιοάν Γκουρκίφ (Μπορντό), Μουσά Σισόκο (Τουλούζ), Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν), Γιαν Μ΄Βιλά (Ρεν)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Σίντνεϊ Γκοβού (Λιόν), Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι), Λουά Ρεμί (Νις), Χατέμ Μπεν Αρφά (Μαρσέιγ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Λουί Σαχά (Έβερτον). Ο Κλοντ Μακελελέ δήλωσε σήμερα ότι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, όταν λήγει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. «Στην πραγματικότητα αυτή είναι η τελευταία σεζόν μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 37χρονος αμυντικός μέσος.
Ο Μακελελέ μεταπήδησε το 2008 στην Παρί Σεν Ζερμέν, της οποίας είναι αρχηγός, ύστερα από τις θητείες του σε Ρεάλ Μαδρίτης (2000-03) και Τσέλσι (2003-2008). Με τους «μπλε» στέφθηκε το 2005 και το 2006 πρωταθλητής Αγγλίας, ενώ σε διεθνές επίπεδο φόρεσε 71 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, με την οποία αγωνίστηκε στον χαμένο τελικό του Μουντιάλ του 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.