23.7.10

Παναθηναϊκός: Αρνητική απάντηση της ΠΑΕ στην πρόταση του Πατέρα να βοηθήσει στην απόκτηση του Γκαλάς

Ο Νικόλας Πατέρας πρότεινε να καλύψει την διαφορά ώστε ο Γουίλιαμ Γκαλάς να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ προσφέρθηκε να προσφέρει 500 χιλιάδες το χρόνο για να υπογράψει ο Γάλλος σταρ τριετές συμβόλαιο, αλλά η διοίκηση απάντησε αρνητικά στην πρόταση του.


Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας με επιστολή του, αντιπροτείνει εάν θέλει να βοηθήσει το σύλλογο να βάλει αυτά τα χρήματα με τη μορφή χορηγίας. Η επιστολή του Δημήτρη Γόντικα:

«Με δεδομένη την αγάπη σου για την ομάδα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά σου αυτή. Σε κάθε περίπτωση όμως, για λόγους τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς, το ποσό των 500.000 ευρώ για 3 χρόνια, το οποίο επιθυμείς να συνεισφέρεις, μπορεί να λάβει τη μορφή χορηγίας, που θα είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική για την ομάδα, εφόσον έχεις αποφασίσει να μην συμμετάσχεις στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Τόσο εγώ όσο και ο Φάνης Βουτσαράς είμαστε στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε περαιτέρω το ζήτημα αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.