22.10.10

Γιουρόπα Λιγκ: Ισοπαλία ο Άρης, ήττες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Με γκολ του Μαρκ Ρουμπέν στο 38΄ η Βιγιαρεάλ επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο "Μαδριγάλ", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη για το "δικέφαλο" του Βορρά στον όμιλο (έχει 4 βαθμούς), ενώ οι "νυχτερίδες" έφτασαν στο δεύτερο "τρίποντο" (έχουν και μία ήττα).

Το αήττητο που έχει ο Αρης σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρά του για 42 χρόνια διατηρήθηκε, καθώς οι "κίτρινοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο "Κλεάνθης" Βικελίδης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Για τους Θεσσαλονικείς ήταν η πρώτη ισοπαλία στον όμιλο, μετά από μία νίκη και μία ήττα, ενώ οι "ασπιρίνες" παραμένουν αήττητοι με δύο ισοπαλίες και μία νίκη.

Τη δεύτερη ήττα της σε τρεις αγώνες για τον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε η ΑΕΚ στις Βρυξέλλες. Μετά τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ήταν η σειρά της Αντερλεχτ να φτάσει στην άνετη, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη με 3-0, η οποία ήταν η πρώτη για τους Βέλγους στη διοργάνωση. Ο Μπουσουφά στο 31΄, ο Λουκάκου στο 71΄ και ο Γιούχας στο 75΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.