29.11.10

Απεργία πλοίων μέχρι 06:00 της 30 Νοεμβρίου

Σήμερα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία θα αποφασίσει για τη συνέχιση ή όχι των απεργιακών της κινητοποιήσεων, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι αύριο πρωί 06:00.
Στο μεταξύ ένα ακόμη πλοίο με ευπαθή προιόντα αναχώρησε χθες βράδυ με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, αυτή τη φορά από το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που δημιουργήθηκε με παραγωγούς στην Κρήτη, έφθασαν χθες το μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά, μεταφέροντας μόνο φορτηγά με προϊόντα, τα πλοία «Κρήτη 1» της εταιρίας «Αιγαίον», το «Φαιστός Παλλάς» των «Μινωϊκών» και το «Λατώ» της «ΑΝΕΚ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλοία αυτά πραγματοποίησαν τα δρομολόγια μετά από συμφωνία των παραγωγών της Κρήτης με ναυτεργάτες των πλοίων. Οι ναυτεργάτες ανέφεραν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο δρομολόγιο με τα πλοία αυτά, μέχρι τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ.

4 σχόλια:

  1. ante gamw th trela sas mesa stamathste tis gamhmenes tis apergies na fygoume kai meis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai na shmeiwsw "maga" oti eimai kopela...gia ayto prosexe ligo pws mou apeu8yneis to logo...mipws 8a parei kapoios allos ta @@@ apo ayth thn istoria???ai sto diaolo pleon me ayth th karamelitsa stamathste thn na pame sta spitia mas eseis wraia k kala na sas....emeis ti ftaime??vre ante apo dw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.