29.11.10

Σούπερ Λίγκα (12η αγωνιστική): Τα αποτελέσματα των αγώνων 27 και 28 Νοεμβρίου

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-2

Με δύο γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ στο 79' (πέναλτι) και στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 μέσα στην Κέρκυρα,
στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 12η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και «έπιασε» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1

Με γκολ του Σφακανιάκη στο 56' ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια (0-1) τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Περιστερίου έχασε και πέναλτι στο 41', που εκτέλεσε στο δοκάρι ο τερματοφύλακας Μιχαηλίδης, ενώ ο «Δικέφαλος» έμεινε με δέκα παίκτες στο 85', λόγω αποβολής του Φωτάκη.

Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα 1-1

Χάρη σε γκολ του Ονουάτσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Καβάλα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 66΄ με τον Καπετάνο. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποβλήθηκαν οι Μόνχε και Καρντόσο, ενώ μετά το γκολ που σημείωσε αποβλήθηκε και ο Ονουάτσι.

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 1-2

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ξάνθη, επικρατώντας 2-1 στην Τρίπολη του τοπικού Αστέρα. Ο Κατόνγκο στο 32΄ και ο Κιντάνα με πέναλτι στο 41΄ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που πήρε βαθμολογική «ανάσα». Οι γηπεδούχοι, που παραμένουν χωρίς νίκη σε έξι ματς στην έδρα τους, είχαν προηγηθεί στο 14΄ με τον Μπαστία. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολών του Αργυρόπουλου (54΄) και του Τζάγκι (53΄).

Πανιώνιος-Ηρακλής 1-0

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του πανηγύρισε ο Πανιώνιος, επικρατώντας 1-0 στη Νέα Σμύρνη του Ηρακλή, στο πλαίσιο της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Κούκετς στο 69΄ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, βοηθώντας τους «κυανέρυθρους» να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Σάββατο 27 Νοεμβρίου:

Πανσερραϊκός-Αρης 1-0

Εργοτέλης-ΑΕΛ 2-1

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.