30.11.10

Έληξε η απεργία πλοίων - Κανονικά τα δρομολόγια των καραβιών από σήμερα 30 Νοεμβρίου

Αναστολή  της απεργίας των ναυτεργατών, ανακοίνωσε σήμερα η ΠΝΟ μετά την απόφαση της κυβέρνησης να τους επιστρατεύσει.


Έτσι από τις 06:00 σήμερα το πρωί 30 Νοεμβρίου όλα τα δρομολόγια πλοίων πραγματοποιούνται κανονικά σε όλα τα λιμάνια της χώρας.


Πολιτική κινητοποίηση των ναυτεργατών αποφάσισε χθες η κυβέρνηση

Την πολιτική κινητοποίηση των ναυτεργατών αποφάσισε το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, μετά την απόφαση της ΠΝΟ για νέα 48ωρη απεργία μέχρι τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

«Δυστυχώς η αδιαλλαξία των δύο πλευρών και η επίδειξη κοινωνικής ανευθυνότητας οδήγησαν σε νέο αδιέξοδο και συνέχιση της απεργίας. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δημιουργείται αφενός επείγουσα κοινωνική ανάγκη και ιδιαιτέρως στη δημόσια υγεία εξαιτίας των ελλείψεων σε ιατροφαρμευτικό υλικό και αφετέρου να στερούνται τις ιατρικές υπηρεσίες οι ευπαθείς ομάδες του νησιωτικού πληθυσμού μας. Και φτάσαμε στην ακραία κατάσταση οι νεκροί να μην μπορούν να μεταφερθούν από και προς τα νησιά μας για να ταφούν», τόνισε ο υπουργός.

Ο κ. Διαμαντίδης δήλωσε επίσης ότι «η καταστροφική βάση της παραγωγής των νησιών μας, η νέκρωση κάθε ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας από και προς τα νησιά μας δεν φαίνεται να ήταν ικανά να αποτρέψουν τους εμπλεκόμενους να συζητήσουν και να βρουν μια αποδεκτά κοινή λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.