22.11.10

Δημοκρατική Συμμαχία: Το νέο κόμμα από την Ντόρα Μπακογιάννη

Με χρώματα το μπλε και το πορτοκαλί και σύμβολο ένα δέντρο ελιάς η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος "Δημοκρατική Συμμαχία".
Προσδιόρισε ότι το νέο κόμμα κινείται ξεκάθαρα στο Κέντρο και πως πρόκειται για ανεξάρτητο συμμετοχικό δημοκρατικό κίνημα.

Η εκδήλωση της παρουσίασης έγινε στο θέατρο Μπάτμιτον και παρόντες ήταν περίπου πέντε χιλιάδες πολίτες οι οποίοι κλήθηκαν από την κυρία Μπακογιάννη να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος.

Η κυρία Μπακογιάννη ανέπτυξε τις βασικές αρχές και αξίες της "Δημοκρατικής Συμμαχίας". Είπε ότι τάσσεται κατά των νέων φόρων και την καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή στην " περιοχή" του 20%.

Παρόντες ήταν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Κώστας Κιλτίδης, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης, οι πρώην βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ Γιώργος Καλός, Γιώργος Παπαγεωρίου, Στέλιος Νικηφοράκης και Θ. Βασιλείου, ο πατέρας του νυν βουλευτή της ΝΔ και πρώην βουλευτής Ανδρέας Καραγκούνης και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Κοτσώνης.

Η κυρία Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι το ιδρυτικό συνέδριο του νέου κόμματος θα γίνει τον Μάρτιο.

Κύκλοι της Ρηγίλλης, σχολιάζοντας την ίδρυση του κόμματος "Δημοκρατική Συμμαχία" έλεγαν ότι "η κυρία Μπακογιάννη επαναβεβαίωσε τη συμπαράταξή της με τον κύριο Παπανδρέου".

Σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφτεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.