25.11.10

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Λεωφορεία - Μετρό - Τραμ - Ηλεκτρικός - Προαστιακός - Τρένα) - Χωρίς πλοία

Τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00, έχουν κηρύξει για σήμερα, Πέμπτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος.


Μετ΄ εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, λόγω της συμμετοχής στη στάσης εργασίας των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στα τρόλεϊ η στάσης εργασίας θα είναι 12:00 με 15:00, ενώ στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό-Τραμ-Ηλεκτρικός) 12:00 με 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ.

Αλλαγές θα σημειωθούν και στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού. Ειδικότερα, καταργούνται δεκάδες δρομολόγια στους άξονες Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκης-Εδεσσας-Κοζάνης-Φλώρινας, Βόλου-Λάρισας, Λάρισας-Παλαιοφάρσαλα-Τρίκαλα , Αθήνας-Χαλκίδας, Πάτρας-Ολυμπίας-Καλαμάτας. Επίσης, άλλα προγραμματισμένα δρομολόγια θα αναχωρήσουν μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

Εξάλλου, δεμένα θα είναι έως τα ξημερώματα της Παρασκευής, τα πλοία στα λιμάνια. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας, διεκδικώντας την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου