1.2.10

Ισόπαλο το ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Όλα τα αποτελέσματα)

   Τη δεύτερη ισοπαλία του στα τελευταία 2 παιχνίδια παραχώρησε ο Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, οι "πράσινοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, η οποία προηγήθηκε στο 9΄ με τον Σκόκο. Το γκολ της ισοφάρισης για το "τριφύλλι" πέτυχε στο 27΄ ο Σαλπιγγίδης, που είχε και δοκάρι στο 62΄.

    Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε, πολύ δύσκολα, μέσα στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με 1-0, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Πειραιά, που αγωνίστηκε από το 50ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χεσούς Ντάτολο, πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Ματ Ντάρμπισιρ στο 7'.

    Στο μεταξύ, η Ξάνθη με εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να νικήσει με 2-1 τον Αρη, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ της ομάδας της Θράκης πέτυχαν οι Μαρσελίνιο (15') και Ελινγκτον (35'), ενώ το τέρμα του Αρη σημείωσε ο Τζόνσον στις καθυστερήσεις.

    Από την πλευρά του ο Πανθρακικός πέτυχε τη πρώτη του φετινή νίκη, καθώς, μετά από εντυπωσιακό παιχνίδι, επικράτησε με 3-2 του Εργοτέλη στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Καζάκης (28'), Λόπες (53') και Αρσενίεβιτς (85'), ενώ τα τέρματα της ομάδας της Κρήτης σημείωσαν οι Ορφανός (16') και Κορδονούρης (35').

    Μετά από 4 αγωνιστικές (2 ήττες, 2 ισοπαλίες) ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Με γκολ του Σόλα στο 70΄ η ομάδα της Βοιωτίας νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ήταν η 5η νίκη στο πρωτάθλημα για τους "πράσινους" και η 4η εντός έδρας.

    Αποτελέσματα του Σαββάτου

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε με το... αγαπημένο του σκορ στην Τούμπα, 1-0, τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Την σημαντική νίκη «σφράγισε» η χρυσή αλλαγή του Φερνάντο Σάντος, ο Θανάσης Παπάζογλου, στο 88ο λεπτό του αγώνα.

    Μεγάλη νίκη-ανάσα για τον Ηρακλή με 1-0 επί της Καβάλας. Στο ντεμπούτο του Μπουμπένκο στη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο «Γηραιός» πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο γκολ του Ιάκομπ στο 17ο λεπτό της συνάντησης.

    Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ, ο οποίος επικράτησε της Λάρισας με 2-0. Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία της έδρας του ΠΑΣ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άρη. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μίρνε Σίσιτς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα (55', 66').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.