27.9.10

Σούπερ Λίγκα (4η αγωνιστική): Τα αποτελέσματα των αγώνων 25 και 26 Σεπτεμβρίου - Παραιτήθηκε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 3-1, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Η ΑΕΚ, η οποία είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Λυμπερόπουλο στο 56΄, γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε 4 ματς, επίδοση που την φέρνει 5 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
 Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγιεβιτς ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
"Για το ματς δεν θα μιλήσω. Ενημέρωσα τον κ. Αδαμίδη και τους παίκτες ότι παραιτούμαι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μέσα στις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νίκη του", δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και αποχώρησε.

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς με τέρματα των Πάντελιτς, Φουστέρ και με αυτογκόλ του Φυτανίδη, νίκησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνα για την 4η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Επιστροφή στις νίκες, όχι, όμως, και στις καλές εμφανίσεις για τον Παναθηναϊκό. Με γκολ του Σωτήρη Νίνη στο 44΄ και του Κώστα Κατσουράνη στο 63΄, οι "πράσινοι" στο ΟΑΚΑ επικράτησαν 2-1 του Πανιωνίου.

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι.

Με την πρώτη νίκη της Ξάνθης στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ακριτικής ομάδας. Το γκολ του Μάουρο Πόι με πέναλτι στο 25΄ χάρισε στους γηπεδούχους το πρώτο τρίποντο (1-0).

Με γκολ του Τσέζαρεκ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Άρης έκαμψε την αντίσταση του Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον νίκησε 1-0.


Στους υπόλοιπους αγώνες:

Ηρακλής-Καβάλα 0-1

ΑΕΛ-Κέρκυρα 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.