6.7.10

Νέα ταινία από τον Γούντι Άλεν με πρωταγωνίστρια την Κάρλα Μπρούνι

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κάρλα Μπρούνι, η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, ξεκίνησαν σήμερα "διακριτικά" στο Παρίσι.


Η ταινία "Μεσάνυχτα στο Παρίσι", στην οποία παίζουν ακόμη η γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ και οι Αμερικανοί συνάδελφοί της Όουεν Ουίλσον και Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, γυρίζεται σε ένα σοκάκι μιας παρισινής συνοικίας και σε ένα κτηρίο τα παράθυρα του οποίου είναι καλυμμένα με μαύρες κουρτίνες.

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί που αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας η οποία μεταβαίνει για δουλειές στη Γαλλία. Μολονότι πολλές διασημότητες θα εμφανιστούν στην ταινία, οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής ακόμη δεν έχουν καταφέρει να δουν κανέναν εκτός από τον ίδιο τον Γούντι Άλεν ο οποίος εμφανίστηκε μόνο για μια στιγμή στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια μπήκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έφυγε για να γευματίσει.

Στην περιοχή δεν έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας για να απομακρύνονται οι "περίεργοι". Στο κτήριο πάντως έχει αναρτηθεί μια πινακίδα που αναφέρει ότι γίνονται γυρίσματα μιας ταινίας "που διαδραματίζεται στη δεκαετία του '20".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.