9.4.10

Το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Αφγανό



   "Ο πρωθυπουργός, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και κάθε Ελληνας πολίτης ενώνει τη φωνή του με τη φωνή του πατέρα, ο οποίος ζήτησε αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία και στην τυφλή βία που δεν ξεχωρίζει Ελληνες και ξένους, μεγάλους και μικρούς, άνδρες και γυναίκες, πλούσιους και φτωχούς". Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, στο Κοιμητήριο της Καισαριανής, όπου αποχαιρέτησε σήμερα, εκ μέρους του υπουργείου και της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας τον 15χρονο Χαμιντουλά Νατζαφί, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την έκρηξη βόμβας στις 28 Μαρτίου στην περιοχή των Πατησίων.

    Στην τελετή ήταν η οικογένεια του 15χρονου και μέλη της αφγανικής κοινότητας στην Ελλάδα.

    Εκ μέρους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παρέστησαν ακόμη ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Γρηγόρης Τασούλας και ο επιτελάρχης του Αρχηγείου της Αστυνομίας αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος.

    Ο κ. Βούγιας πρόσθεσε ότι "θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια, ενώνουμε το πένθος μαζί της και θα αγωνιστούμε ενάντια στην τρομοκρατία με την πεποίθηση ότι η χαμένη ζωή του μικρού είναι η αρχή μιας καινούργιας προσπάθειας, η αρχή μιας καινούργιας μάχης ενάντια στη βία και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.