31.3.10

Δηλώσεις έκανε ο Αλεξανδρής για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

Τιμή θα είναι για τον Αλέκο Αλεξανδρή να αναλάβει την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal News». Ο πρώην επιθετικός των «ερυθρολεύκων» είναι προπονητής στην μικρή ομάδα του Ολυμπιακού και η πορεία του είναι άκρως εντυπωσιακή, καθώς κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα από την περασμένη αγωνιστική.

Έτσι, στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει πόστο το πόστο του τεχνικού στην ομάδα του Λιμανιού ο 42χρονος φέρεται να είναι ιδιαίτερα θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενό, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο «δεν είναι τραγικό να μην παίρνεις πρωτάθλημα μια χρονιά».


«Αυτή είναι η φιλοδοξία κάθε ανθρώπου που ασχολείται με το αντικείμενο, Θα ήταν τιμή να αναλάβω την αντρική ομάδα και να ξεπληρώσω στο σύλλογο και τον κόσμο του όσα έχω εισπράξει τα τελευταία χρόνια και πάνω απ' όλα την αγάπη τους. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Όποιος άλλωστε δεν αντέχει το βάρος, ας κάνει άλλο επάγγελμα»,
είπε αρχικά ο Αλεξανδρής και συνέχισε μιλώντας για την «αχίλλειο πτέρνα» των «ερυθρολεύκων»: «Πάνω από όλα χάθηκαν πολλοί βαθμοί στο Καραϊσκάκη. Δεν είναι τραγικό να μην παίρνεις πρωτάθλημα μια χρονιά. Το θέμα είναι να παίζεις καλό ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας των νέων μίλησε για το έμψυχο υλικό που διαθέτει ο Ολυμπιακός σε μια θέση που τη γνωρίζει πολύ καλά, την επίθεση: «Δεν είναι κακοί παίκτες. Και ο Ματ και ο Μήτρογλου και ο Ντιόγο δεν βοηθήθηκαν από την ανάπτυξη της ομάδας. Εκεί υπήρχε το πρόβλημα. Όταν δεν βγαίνει σωστά η μπάλα μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.