26.4.10

Βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο του "Επαναστατικού Αγώνα"



    Το κλεμμένο αυτοκίνητο που αναζητούσε η αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνας και πριν αρχίσουν οι συλλήψεις για τον "Επαναστατικό Αγώνα", βρέθηκε καμένο χθες τα ξημερώματα, στη διασταύρωση των οδών Θύσσου και Ιωάννη Φωκά στη Λαμπρινή.

    Πρόκειται για ένα "Ρενό Σενίκ" μπλε χρώματος, το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε χρησιμοποιηθεί και από τον συλληφθέντα Νίκο Μαζιώτη. Κατά τις ίδιες πηγές, το αυτοκίνητο εγκαταλείφθηκε στο παραπάνω σημείο, πιθανότατα από τις 9 Απριλίου, δηλαδή μια μέρα πριν γίνουν οι έξι συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

    Χθες, στις 5:20 το πρωί, κάποιοι επιχείρησαν να κάψουν το αυτοκίνητο, πιθανότατα για να εξαφανίσουν στοιχεία. Η φωτιά σβήστηκε από περιοίκους και την Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά, σύμφωνα με την αστυνομία, υπέστη σοβαρές ζημιές η καμπίνα του οχήματος.

    Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 31 Αυγούστου του 2007 από τη Θεσσαλονίκη και έφερε κλεμμένες πινακίδες με αριθμό ΙΖΥ-4236.

    Το καμένο όχημα παρελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

    Στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    -Μία (1) βαριοπούλα, η οποία έφερε σημάδια καύσης σε όλο το σώμα αυτής, στο δάπεδο της θέσης του συνοδηγού.

    -Ένα (1) πλαστικό διάφανο μπουκάλι με μαύρο πώμα, χωρητικότητας 500 ml, στο οποίο αναγράφεται ανάγλυφα η ένδειξη POWERADE και περιείχε εύφλεκτο υγρό κίτρινου χρώματος.

    -Ένα (1) βιβλίο - εγχειρίδιο αυτοκινήτου, το οποίο έφερε ενδείξεις μεταξύ άλλων «SCENIC SCENIC»

    -Πέντε (5) ρολά με υπολείμματα μονωτικής ταινίας διαφορετικών χρωμάτων.

    -Ένα (1) ψαλίδι με κόκκινες πλαστικές χειρολαβές, οι οποίες έφεραν τις ενδείξεις «WOLF Garten Made in Germany»,

    -Ένα (1) φυσίγγιο στον πυθμένα του οποίου αναγραφόταν οι ενδείξεις «9mm LUGER CBC»,

    -Ένα (1) πλαστικό μπιτόνι στην μία όψη του οποίου έφερε τις ενδείξεις μεταξύ άλλων «AQUA ΑΠΟΣΤΑΓΜΕΝΟ ΝΕΡΟ» ενώ στην άλλη όψη έφερε ίχνη καύσης και περιείχε εύφλεκτο υγρό κίτρινου χρώματος,

    -Ένα (1) ρολό με υπολείμματα μονωτικής ταινίας, χρώματος πράσινου.

    -Τρία (3) υφασμάτινα σκιάδια, χρώματος μαύρου, ένα εκ των οποίων φέρει στο κέντρο αυτού ενσωματωμένη βεντούζα χρώματος μαύρου,

    -Μια (1) πινακίδα κυκλοφορίας με αριθμό «ΙΡΗ-819».

    -Ένα (1) πλαστικό προστατευτικό τιμονιού, χρώματος μαύρου - γκρι

    -Μια (1) ξύλινη σφήνα με μεταλλική χειρολαβή, η οποία φέρει μεταλλικά τμήματα στο επάνω και μισό κάτω μέρος αυτής.

    Η πινακίδα κυκλοφορίας με αριθμό «ΙΡΗ 819» ανήκει σε μοτοσικλέτα και είχε δηλωθεί κλοπή της (πινακίδας) τις 15 Ιουλίου 2009 από το Γαλάτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.