2.7.10

Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του Βούκσεβιτς δεν αποκλείει προσφυγή στη FIFA

Την προσφυγή στη FIFA εις βάρος του Ολυμπιακού εξετάζει ως ενδεχόμενο ο μάνατζερ του Σιμόν Βούκσεβιτς, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, αφού, όπως υποστηρίζει, αθετήθηκε μία έγγραφη συμφωνία που έφερε τις υπογραφές τριών πλευρών: του πειραϊκού συλλόγου, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που θα παραχωρούσε δανεικό τον Μαυροβούνιο διεθνή και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.
Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.abola.pt, που αποτελεί τον δικτυακό τόπο της αθλητικής εφημερίδας "A Βola". «Τα έγγραφα υπογράφηκαν από τα τρία μέρη: τη Σπόρτινγκ, τον παίκτη και τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες πρόσβαλαν τη συμφωνία, επομένως αυτό θα δικαιολογούσε το να απευθυνθούμε στη FIFA. Η Σπόρτινγκ, από την πλευρά της, δεν νομίζω πάντως ότι θα ήθελε να αντιπαρατεθεί με έναν άλλο σύλλογο» δήλωσε ο Στογιαντίνοβιτς.

Ο Βούκσεβιτς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή της πορτογαλικής ομάδας, Πάμπλο Σέρζιο, για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο ατζέντης του ανησυχεί για ακόμη ένα χαμένο χρόνο, δεδομένου του ιστορικού των "συγκρούσεων" που ακολουθεί τον πελάτη του. «Ο Σιμόν ήταν ευτυχής, είχε ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και ήθελε να αποδείξει την αξία του. Τώρα, εξαιτίας της τοποθέτησης των Ελλήνων, όλοι θα σκεφτούν ότι ήταν ο ποδοσφαιριστής που φέρθηκε άσχημα. Ε, λοιπόν, δεν ήταν» υπογράμμισε ο Στογιαντίνοβιτς. Ύστερα από την αρνητική γι΄αυτόν εξέλιξη, ο Βούκσεβιτς θα ξεκινήσει προπονήσεις στην ακαδημία της Σπόρτινγκ, αναμένοντας κάποια νέα πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.