30.12.09

Θύμα απαγωγής έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας Ρινκόν

Θύμα απαγωγής έπεσε ο επιθετικός της Καβάλας Ντιόγο Ρινκόν, στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην Βραζιλία όπου είχε πάει μαζί με την οικογένεια του.



Σαν ...βόμβα έσκασε η είδηση της απαγωγής του Ντιόγο Ρινκόν την περίοδο των διακοπών του στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας. Ο 29χρονος άσος της Καβάλας είχε μεταβεί στην πατρίδα του μαζί με την οικογένεια του, όταν άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του και του επιτέθηκαν.

Στη συνέχεια τον απήγαγαν για λίγες ώρες και τον άφησαν ελεύθερο όταν είχαν ικανοποιηθεί οικονομικά. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των ΜΜΕ της Βραζιλίας, που αναφέρουν τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο επιθετικός της Καβάλας.

Ο ίδιος ο Ρινκόν είναι συγκλονισμένος από το γεγονός και προσπαθεί να συνέλθει από το ψυχολογικό σοκ που υπέστη. Όπως είναι λογικό ο Ρινκόν δεν θα είναι "παρών" στον προκαθορισμένο χρόνο που έπρεπε να επιστρέψει, κάτι που γνωρίζει άλλωστε και η διοίκηση των "Αργοναυτών".

Σε άλλη ιστοσελίδα της Βραζιλίας γίνεται λόγος για απαγωγή του Ρινκόν την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με τον ξάδερφο του, όταν μηχανή με δυο επιβαίνοντες σταμάτησε και ο ένας από τους δυο του "κόλλησε" ένα περίστροφο στο κεφάλι, ζητώντας του χρήματα.

Στη συνέχεια τον απήγαγαν προσωρινά και τον άφησαν μόνον όταν τους έδωσε ένα χρηματικό ποσό. Οι πληροφορίες, ωστόσο, είναι συγκεχυμένες και ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.