1.3.10

Σούπερ Λίγκα: Παρέμεινε πρώτος ο Παναθηναϊκός

Προσωρινή ήταν η άνοδος του ΠΑΟΚ (3-0 την Ξάνθη) και του Ολυμπιακού (2-0 τον Ατρόμητο) στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο, με μεγάλο πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Τζιμπρίλ Σισέ, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, στο 21' με πέναλτι και στο 55' με σουτ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, την τέταρτη σερί νίκη της σημείωσε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» με γκολ του Τζεμπούρ στο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να πάριε το θετικό αποτέλεσμα από τον Εργοτέλη, εδραιώνοντας παράλληλα την τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, ιδιαίτερα επικίνδυνα είναι τα πράγματα για την ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» γνώρισαν την ήττα από τον Αρη με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μόλο αν καταφέρει και ανασυνταχτεί θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Σούπερ Λίγκας. Στο μεταξύ, σπουδαία νίκη με 4-2 πήρε ο Λεβαδειακός επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι η ομάδα από τη Βοιωτία πήρε μια «βαθμολογική ανάσα» από τη ζώνη του υποβιβασμού, ανεβαίνοντας στην 13η θέση.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-4
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3
ΑΕΚ-Εργοτέλης 1-0
Πανθρακικός-Καβάλα 1-3
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0
Άρης-Λάρισα 2-0
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.