6.3.10

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 11 Μαρτίου

   Με απεργίες και συλλαλητήρια απαντούν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα στα νέα μέτρα που ψήφισε χθες η Βουλή για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρισης.
   Χθες, η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ πραγματοποίησαν πανελλαδική στάση εργασίας και συλαλλητήρια σε όλη τη χώρα, ενώ μια σειρά σωματεία και ομοσπονδίες προχώρησαν σε 24ωρη απεργία.
   ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη 11 Μαρτίου.
   Στην Αθήνα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν συγκέντρωση το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος. Ξεχωριστή συγκέντρωση έκανε το ΠΑΜΕ επίσης στο Σύνταγμα, στις 10 το πρωί. Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας.
   Επεισόδια σημειώθηκαν χθες έξω από τη Βουλή , όπου πραγματοποιείτο το συλλαλητήριο από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Αγνωστοι διαδηλωτές επιτέθηκαν και προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται στον "Ευαγγελισμό". Ολα τα κόμματα καταδίκασαν την επίθεση αυτή κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ.
   Επίσης, από χημικά και δακρυγόνα των ΜΑΤ τραυματίστηκε ο Μανώλης Γλέζος , ο οποίος νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα στον "Ευαγγελισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.