19.5.10

Ο Βαρδινογιάννης στηρίζει Πατέρα

Τη στήριξή του στον Νικόλα Πατέρα εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης, με δήλωσή του, που αποτελεί «απάντηση» σε δημοσίευμα. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου προφανώς αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη και μύθευμα. Διαβάζοντας σήμερα συγκεκριμένη «πράσινη» αποκάλυψη στον Τύπο για δήθεν συζήτηση περί των διοικητικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό μεταξύ του Νίκου Πατέρα και εμού, έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:

Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου προφανώς αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη και μύθευμα.
Ανακριβείς και αυθαίρετες πληροφορίες στα ΜΜΕ κάθε άλλο παρά προσφέρουν στον σύλλογο.
Οι μέτοχοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν για να διαφυλαχτεί η ενότητα του Παναθηναϊκού. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ιδιαίτερα ο Νίκος Πατέρας, του οποίου το έργο όλοι αναγνωρίζουμε και εγώ προσωπικά ευχαριστώ για την προσφορά του και συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας με επιστέγασμα την κατάκτηση του νταμπλ.
Άκομψα και ψευδή δημοσιεύματα δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι υποκινητές τους, αντιθέτως ενισχύουν την βούλησή μας να παραμείνει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει. Στην κορυφή!».

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τον Ολυμπιακό Βόλου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με σκόρερ τους Δημούτσο (25’) και Ρουκάβινα (35’). Ενθαρρυντικά νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν οι Πετρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος.
Για τον μεν πρώτο δεν διαπιστώθηκε κάποια σοβαρό πρόβλημα, ενώ για τον Χριστοδουλόπουλο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ήπια τενοντίτιδα μακρού καμπτήρα του μεγάλου δακτύλου στο αριστερό πόδι.
Όσο για το φιλικό κόντρα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, για τους «πράσινους» αγωνίστηκαν οι : Καρνέζης (70’ Ραντοβάνοβιτς), Μπιάρσμιρ, Μελίσσης, Σαριέγκι, Καντέ (70’ Λιόλιος), Σιμάο (70’ Λαγός), Μαρίνος, Δημούτσος (70’ Σταμπολζίεφ), Λέτο (70’ Μπουτζίκος), Κλέιτον (70’ Φέτσης), Ρουκάβινα (70’ Ταχμαζίδης).
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δάρλας και Γκαλίνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.