15.6.10

Οι δέκα πιο σέξι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ


Όποιος θεωρεί ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής αποτελεί υπόθεση αποκλειστικά ανδρική, πλανάται και μάλιστα οικτρά... Όπως αποδεικνύεται από έρευνες, με την ίδια ανυπομονησία αναμένουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός πολυάριθμες εκπρόσωποι του «ασθενούς φύλου», για διαφορετικό βεβαίως λόγο στην πλειοψηφία τους.

Τα γυμνασμένα σώματα, τα αρρενωπά χαρακτηριστικά, η συνεχής πάλη των αρσενικών για νίκη εντός του αγωνιστικού χώρου αποτελούν ακαταμάχητα θέλγητρα για το γυναικείο πληθυσμό. Σύμφωνα λοιπόν με τη νεοϋορκέζικη εφημερίδα «Am New York», οι δέκα πιο σέξι ανδρικές παρουσίες του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής είναι οι ακόλουθες:
ΛΑΝΤΟΝ ΝΤΟΝΟΒΑΝ (Η.Π.Α.): Ο 28χρονος Αμερικανός των Λος Άντζελες Γκάλαξι είναι διαζευγμένος και η γοητεία του έγκειται, σύμφωνα με την άποψη των γυναικών που τον επέλεξαν, στα τονισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
ΝΤΙΝΤΙΕ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ (ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ): Ο 32χρονος επιθετικός της Ακτής Ελεφαντοστού δραστηριοποιείται σε αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ είναι πρεσβευτής του Ο.Η.Ε. Τα φυσικά προσόντα και το μυώδες σώμα του είναι ευδιάκριτα με την πρώτη ματιά και εκτιμήθηκαν δεόντως από το γυναικείο πληθυσμό, όπως δείχνει το αποτέλεσμα.
ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΤΖΙΛΑΡΝΤΙΝΟ (ΙΤΑΛΙΑ): Ο 27χρονος επιθετικός της Φιορεντίνα διαθέτει πρόσωπο και σώμα, το οποίο οι γυναίκες χαρακτηρίζουν ως το «ιδανικό».
ΟΓΚΟΥΤΣΙ ΟΝΙΕΓΟΥ (Η.Π.Α.): Ο 28χρονος Αμερικανός ανήκει στη Μίλαν, όπου όμως χρησιμοποιείται ελάχιστα. «Δυνατό» σημείο του Ονιέγου είναι το αξιομνημόνευτο χαμόγελό του και η αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει. Το όνομά του (Ογκούτσι) σημαίνει «ο Θεός παλεύει για μένα».
ΚΑΚΑ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ): Ο 28χρονος Βραζιλιάνος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρεσβευτής του Ο.Η.Ε. από το 2004, ασχολείται με τη μάχη κατά της πείνας και οι γυναίκες λατρεύουν το «παιδικό» πρόσωπο και το χαμόγελό του.
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΤΟΡΕΣ (ΙΣΠΑΝΙΑ): Ο 26χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής. Ακέραιος χαρακτήρας, διατηρεί εξαιρετική σχέση με τους φίλαθλους της μεγάλης ανταγωνίστριας των «κόκκινων», της συμπολίτισσας Έβερτον και αρέσει πολύ στο αντίθετο φύλο.



ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ): Ο 25χρονος Πορτογάλος της Ρεάλ Μαδρίτης τείνει να καταστεί ένας σύγχρονος Δον Ζουάν. Το πλήρες όνομά του είναι Κριστιάνο Ρονάλντο Ντος Σάντος Αβέιρο. Ο πατέρας του επέλεξε το όνομα Ρονάλντο εμπνευσμένος από τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ρόναλντ Ρίγκαν, του οποίου υπήρξε μεγάλος θαυμαστής.
Φημισμένος στο γυναικείο πληθυσμό για την ομορφιά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν απασχολεί τα τελευταία χρόνια μόνο τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων αθλητικών εφημρίδων του κόσμου αλλά κατέχει περίοπτη θέση και στις στήλες των gossips, λόγω των πολυπληθών ραντεβού του με κάποιες από τις ωραιότερες και πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη.
ΡΟΜΠΙ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ): Ο 26χρονος Ολλανδός άσος της Άρσεναλ διακρίνεται για την τιμιότητα, την ευθύτητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Η μητέρα του (ζωγράφος) και ο πατέρας του (γλύπτης) ήθελαν να ακολουθήσει καλλιτεχνική καριέρα, ευτυχώς όμως για το ποδόσφαιρο αυτός επέλεξε διαφορετικό δρόμο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΟΝΤΕΪΡΟ (ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ): Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, που αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του με τη Γαλλία, είναι γνωστός ως «Νίκο». Εργένης στη ζωή του, κατά το παρελθόν ασχολήθηκε επιτυχώς και με άλλα σπορ, όπως η κολύμβηση, το τρίαθλο, το βόλεϊ και το μπάσκετ.
ΜΑΪΚΛ ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ (Η.Π.Α.): Ο... υιός του πατρός. Ο 26χρονος Αμερικανός της Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ είναι γιος του προπονητή της Εθνικής ομάδας αλλά ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τον μπαμπά Μπράντλεϊ για μεροληψία, αφού το τέκνο έχει αποδείξει την αξία του στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.