7.6.10

Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής στο μπάσκετ σε έναν αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

   Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε μέσα στο ΣΕΦ πρωταθλητής Ελλάδος για 8η συνεχόμενη φορά, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!


    Με εναπομείναντα χρόνο 1 λεπτό 3 δευτερόλεπτα και με την ήττα να φαίνεται μη αναστρέψιμη για την ομάδα του Ολυμπιακού, στο -6 (69-75) μετά από «γκολ φάουλ» του Νίκολας, οι λιγοστοί οπαδοί των «ερυθρολεύκων» που βρίσκονταν στα «πέταλα» ξεκίνησαν νέο γύρο από ρίψη κροτίδων και αντικειμένων μέσα στο παρκέ.

    Παρά την προτροπή του Α` διαιτητή, Λάζαρου Βορεάδη, στους παίκτες του Παναθηναϊκού να επιστρέψουν στο παρκέ για το τελευταίο λεπτό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν καθίσματα και τα εκσφενδόνισαν στο παρκέ μαζί με φωτοβολίδες.

    Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και δεν υπήρχε άλλη επιλογή, από το να αποχωρήσουν οι «πράσινοι» στα αποδυτήρια με τον αγώνα να κατακυρώνεται οριστικά υπέρ του Παναθηναϊκού που στέφθηκε έστω και με αυτόν τον τρόπο πρωταθλητής. Αναμένεται να συμπληρωθεί το φύλλο αγώνα από τους διαιτητές της αναμέτρησης για να διευκρινιστεί αν το ματς κατακυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού με 20-0 ή με το σκορ που ήταν το ματς την ώρα της οριστικής διακοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.